Skip to main content
  • Gezonder en fitter
  • Een 100% effectieve workout
  • Uitdagende en inspirerende begeleiding
  • Op maat gemaakt programma met persoonlijke doelen
START NU JOUW 100 DAGEN

Een personal trainer in Oostzaan nodig? Wij zijn Mount Reachmore uit Oostzaan. Die berg waar je anders zo tegenop ziet is met hulp echt wel te beklimmen. Daarvoor zijn er personal trainers. Wil je afvallen? Gezonder en fitter worden? Of sterker en gespierder worden? Hoe jouw bergtop er ook uitziet, samen bereik je meer!

Het woord zegt het al. Een personal trainer pakt het persoonlijk aan. Een-op-een, naar jouw doelen op jouw manier. Als jij graag buiten sport, een trainingsruimte op het werkt hebt of gewoon in onze sportschool aan de slag wil, het kan. Naast je voorkeuren heb je doelen. We kijken wat ervoor nodig is en gaan je doelen waarmaken. Stukje voor stukje die berg op. Met een duwtje in de rug van een personal trainer.

Heb jij een voorliefde voor vechtsporten? Of heb je het nog nooit gedaan maar lijkt het je wel leuk? Een training met Kickboks- en MMA technieken is intensief en compleet. Het is krachttraining en cardio tegelijkertijd, waarbij je gebruik maakt van het gehele lichaam. Wij noemen het Fighting Fit en het wordt gegeven door 1 van onze trainers. Gratis proefles?