Wil jij graag een vechtsport leren als kickboksen of MMA. Of ben je op zoek naar een leuke en effectieve manier om in vorm te komen en gewicht te verliezen? Overweeg dan ons Fight Academy-programma . Wij  bieden  niet alleen fitnessprogramma’s aan, maar ook de mogelijkheid om vechtsport te leren of te gebruiken als een krachtig middel om jouw gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken.

START NU JOUW 100 DAGEN

WAAROM FIGHT ACADEMY BIJ MOUNT REACHMORE?

  • Resultaatgericht: Ons Fight Academy-programma is ontworpen om resultaten te behalen. Een vechtsport leren of gebruiken als workout voor kracht, uithoudingsvermogen en gewichtsverlies.
  • Ervaren Trainers: Onze trainers hebben uitgebreide ervaring in verschillende vechtsporten en kunnen hun kennis en vaardigheden tot in de kleinste details aan jou overbrengen.
  • Veiligheid Voorop: Veiligheid staat bij ons voorop. We zorgen ervoor dat elke trainingssessie veilig en effectief is, ongeacht je niveau.
  • Leuke en Motiverende Omgeving: Onze trainingen worden gegeven in een privé ruimte binnen Mikes Gym. In deze gym lopen allerlei wereldtoppers uit de vechtsport rond.
  • Flexibele Planning: We begrijpen dat het leven druk kan zijn, daarom bieden we flexibele trainingsuren aan om in jouw schema te passen.

Kies voor Fight Academy bij Mount Reachmore  en leer verschillende vechtsporten zoals kickboksen, MMA, BJJ of Grappling. Of gebruik vechstsport om op een leuke en effectieve manier fit te worden. Neem vandaag nog contact met ons op om je in te schrijven of om meer informatie te krijgen.

Johnno Abennues, Fight Club Lid

Hallo, ik ben Johnno Abbenhues,

Ik ben op 14 jarige leeftijd bij Danny begonnen met trainen. Ik had overgewicht, was veel aan het gamen en had geen affiniteit met sport. Het kickboksen en de Mount Reachmore methode heeft mij een hele andere mindset gegeven. Ik heb nu de energie om vol voor mij doelen te gaan, gezond te leven en vind sporten leuk. In de momenten dat ik even iets afzwakte was Danny daar om mij daar weer even bewust van te maken en ik weer de energie kreeg om voor mijn doelen te gaan.

Begin jouw reis altijd met onze 100 dagen challenge. Gedurende deze periode kun je ontdekken of deze nieuwe levensstijl en onze trainingen bij jou passen. Naast de trainingen bieden we begeleiding in alle relevante aspecten om te zorgen voor de beste resultaten. Je krijgt coaching op het gebied van voeding, slaap, stressmanagement, krachttraining, persoonlijke ontwikkeling, en nog veel meer…

Coachen, trainen en inspireren om hun doel te bereiken. Bereik de top van die berg.

Danny van Bergen

Coach, personal trainer, voormalig MMA vechter

Ik ben Danny van Bergen oprichter van Mount Reachmore en coach en trainer van vele mensen, voormalig professioneel MMA vechter, zwarte band Braziliaans Jiu Jitsu en vader van 2 kinderen.

Mijn Filosofie: Ik geloof er sterk in dat iemand iets moet vinden wat hij leuk vind en bij hem past. Wanneer je vanuit deze basis erachter komt wat je doel is en vanuit daar stap voor stap de stappen zet die je moet doen om jouw doel te bereiken dat iedereen dit kan lukken. Ik denk dat ik met de combinatie krachttraining en vechtsporten een hele leuke combinatie kan aanbieden wat zorgt voor veel fun en gezondheidsvoordelen.

Specialiteiten: Met een achtergrond in Mixed Martial Arsts en verschillende diploma’s en certificaten ben ik gespecialiseerd in kickboksen, MMA, Grappling, Braziliaans Jiu Jitsu en krachttraining

Ervaring: Met 15 jaar ervaring in personal training heb ik met trots vele mensen begeleidt. Mensen die een vechtsport wilde leren, wilde afvallen of gewoon spiermassa op willen bouwen. Met mijn jarenlange ervaring weet ik per persoon vaak precies wat ze moeten gaan doen om hun doel te bereiken.

Persoonlijke Connectie: Buiten de sportschool vind je me vaak met mijn gezin, houdt af en toe wel van een feestje en kan het ook heerlijk vinden op de bank te liggen en Netflix te kijken omdat ik geloof in het vinden van balans in het leven.

Quote: "Mijn doel is niet alleen om je te helpen in vorm te komen, maar ook om een positieve verandering in je leven te maken en je te inspireren."

Laten we samen werken aan jouw doelen en een gezonde en zelfverzekerde versie van jezelf te creëren!

Mount Reachmore Jasmin

Jasmin Chakhoyan

Personal trainer

Hallo, ik ben Jasmin, jouw toegewijde krachttrainer en bodybuilding-expert hier bij Mount Reachmore. Met een achtergrond in bodybuildingwedstrijden en als alleenstaande moeder van drie kinderen, breng ik een unieke mix van kracht, doorzettingsvermogen en levenservaring naar mijn trainingen.

Mijn Filosofie:
Mijn benadering van fitness gaat verder dan het fysieke; het gaat om het empowerment van jouw lichaam en geest. Als alleenstaande moeder van drie kinderen wil ik laten zien dat alles mogelijk is en dat je jezelf kunt overtreffen, ongeacht je omstandigheden.

Specialiteiten:
Als ervaren bodybuilder en trotse moeder ben ik gespecialiseerd in het overbrengen van kracht en zelfvertrouwen door middel van krachttraining. Ik geef les in de pakketten Healthy You en het Booty Program, met de nadruk op het maximaliseren van jouw potentieel door middel van krachtige workouts.

Ervaring:
Met deelname aan bodybuildingwedstrijden en het jongleren met het ouderschap, begrijp ik de uitdagingen van het evenwicht vinden tussen gezin en gezondheid. Mijn ervaring heeft me geleerd dat je met de juiste mindset alles kunt bereiken.

Persoonlijke Connectie:
Buiten de sportschool ben ik niet alleen een trainer, maar ook een alleenstaande moeder die gelooft dat fit en gezond zijn voor iedereen haalbaar is. Mijn missie is om anderen te inspireren om het uiterste uit zichzelf te halen.

Quote:
"Kracht zit niet alleen in je spieren, maar ook in je mindset. Ik wil je laten zien dat je als alleenstaande ouder, of wie je ook bent, kunt stralen met kracht en gezondheid."

Laten we samen werken aan jouw fitnessdoelen en ontdekken hoeveel kracht en veerkracht er in jou schuilt.

Sergei Mount Reachmore

Sergei Adamchuck

Personal trainer, Professional Fighter

Hallo, ik ben Sergei Adamchuck, jouw gepassioneerde kickbokstrainer en voormalig Glory-kampioen. Na een succesvolle carrière in de ring nader ik nu het einde van mijn reis als professioneel kickbokser.

Mijn nieuwe missie? Mijn kennis en liefde voor kickboksen overdragen aan enthousiaste individuen zoals jij.

Mijn Filosofie: Mijn benadering van kickboksen gaat verder dan de ring; het is een levensstijl die draait om discipline, doorzettingsvermogen en zelfontdekking. Ik geloof in het empoweren van anderen door middel van deze krachtige sport.

Specialiteiten: Als voormalig Glory-kampioen breng ik mijn expertise naar de sportschool, waar ik me volledig richt op het onderwijzen van de kunst van het kickboksen. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren beoefenaar die verfijning zoekt, ik ben hier om je te begeleiden in deze opwindende reis.

Ervaring: Met talloze gevechten op mijn naam en de eer om de Glory-titel te dragen, begrijp ik dat kickboksen meer is dan alleen een sport; het is een krachtige manier van zelfexpressie en persoonlijke groei.

Persoonlijke Connectie: Buiten de sportschool ben ik gepassioneerd over het delen van mijn liefde voor kickboksen. Ik geniet ervan om mijn kennis door te geven aan iedereen die de uitdaging aangaat.

Quote: "Kickboksen is niet alleen een sport; het is een reis van zelfontdekking en empowerment. Laten we samen die reis maken en het beste uit onszelf halen."
Laten we samen de kracht van kickboksen ontdekken en werken aan het versterken van jouw vaardigheden en zelfvertrouwen.