Skip to main content

De resultaten kunnen per persoon verschillen. Wij kunnen niet garanderen dat door onze methode iedereen dit resultaat behaalt.

Een lange tijd heb ik heel veel gejojood met mijn gewicht, 2 jaar geleden was ik er klaar mee en wilde ik echt van mijn overgewicht af. Het was mij zelf gelukt om een paar kilo af te vallen, maar kwam niet verder… Dus wist dat ik een andere stap moest zetten en toch naar die sportschool moest gaan…

De trainingen zijn dus altijd heel afwisselend en sterker nog ik vind het sporten nu ook echt leuk. Bij Danny ben ik met trainen grenzen over gegaan waar ik nooit dacht te komen, sterker nog zonder Danny was ik nooit 40 kilo afgevallen. Thanks Danny… Voorlopig ben je nog niet van mij af

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Ben je klaar om je eigen succesverhaal te schrijven? Neem vandaag nog contact met ons op en begin jouw 100-dagen reis naar een gezonder en fitter leven!

Mount Reach More's 100-dagen aanpak maakte echt het verschil voor mij. Ik voel me fitter dan ooit, dankzij de geweldige coaches!

Anouk van der Meer

“Ik was altijd sceptisch over personal training, maar Mount Reach More heeft mijn perspectief volledig veranderd. Het Booty Program heeft niet alleen mijn lichaam getransformeerd, maar ook mijn zelfvertrouwen verhoogd. Bedankt team!”

Linda Groenendijk

“De Fight Academy is een game-changer! Ik heb niet alleen nieuwe vechttechnieken geleerd, maar ik ben ook in de beste vorm van mijn leven. De trainers zijn deskundig en motiverend. Ik kan Mount Reach More niet genoeg aanbevelen!”

Jeroen de Vries

NEEM CONTACT OP

Addres: Skoon 21 (bij sportschool Mike’s Gym), 1511 HV Oostzaan

Openingstijden
Doordeweeks: 7.00 tot 22.00
Weekenden: 9.00 tot 16.00

Stuur een bericht

Stuur uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact op.