Skip to main content

Benieuwd naar onze 100 dagen challenge? Ontdek in dit artikel wat deze uitdaging precies inhoudt. We hebben de 100 dagen challenge ontworpen zodat iedereen gedurende deze periode kan ervaren hoe het voelt om gericht aan een doel te werken met professionele begeleiding. Als je deze pagina hebt gevonden, ben je waarschijnlijk op zoek naar verandering. Nu is het moment om in 100 dagen te ontdekken hoe het is om ondersteund te worden door ons team.

Onze benadering verschilt van intense challenges zoals sapkuren, diëten of zware sportprogramma’s. De 100 dagen challenge is ontworpen om haalbare doelen te stellen, waarbij je na deze periode gemotiveerd bent om jouw inspanningen voort te zetten, wellicht zelfs met een extra uitdaging.

Hoe ziet het proces eruit?


 1. Neem contact met ons op
  De eerste stap begint door contact met ons op te nemen. Druk op de contactknop, vul je gegevens in, en je zet de eerste stap naar positieve verandering.

 2. Wij nemen contact met je op voor een intakegesprek
  Nadat je contact met ons hebt opgenomen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een kort intakegesprek. Hier bespreken we jouw doelen en plannen een afspraak voor een uitgebreider intakegesprek.

 3. Intakegesprek met je coach
  Kom langs voor een intakegesprek met een van onze coaches. Tijdens dit gesprek bepalen we jouw doelen en bespreken we hoe we deze het beste kunnen aanpakken. Samen met jouw coach stel je een plan op met haalbare afspraken, die je gedurende de komende 100 dagen zult volgen.

 4. Start met een gratis proefweek
  De eerste week van de 100 dagen is een gratis proefweek waarin je onze trainingen en coaching kunt ervaren. Als je niet tevreden bent, kun je na deze proefweek stoppen. Als je nog steeds gemotiveerd bent en plezier hebt, ga je de rest van de 100 dagen met ons mee.

 5. Start jouw 100 dagen
  Op dit moment start jouw 100 dagen en ga je samen met ons team aan de slag om jouw doelen te bereiken. Gedurende deze periode houd je je aan de afspraken die je met je coach hebt gemaakt.

 6. Evaluatie van de 100 dagen challenge
  Na de 100 dagen bespreek je met je coach hoe het is gegaan. Wat ging goed, wat kon beter, en hoe wil je verder gaan? Beslis of je het traject wilt voortzetten of dat je nieuwe inzichten hebt opgedaan.

100 dagen challenge is voor iedereen anders

Belangrijk om te benadrukken is dat de 100 dagen challenge voor iedereen anders is. Jij en je coach bepalen samen wat je wilt bereiken en op welke manier. We streven naar haalbare stappen die je kunt volhouden, zodat jouw wilskracht na deze 100 dagen is gegroeid, en je nog meer gemotiveerd bent om jouw doel te bereiken.

Ben jij geïnteresseerd geraakt in onze 100 dagen challenge? Neem dan nu contact met ons op

https://www.mountreachmore.nl/contact/