Skip to main content

Bij Mount Reachmore zijn we gepassioneerd om mensen te helpen hun  (sportieve) doelen op een gezonde en verantwoorde manier te bereiken. Wij willen jou inspireren en begeleiden bij het overwinnen van obstakels en het ontwikkelen van jouw volledig potentieel.

Ons team, onder leiding van oprichter Danny van Bergen, staat klaar om je te begeleiden op jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven. We geloven dat iedereen de top van zijn of haar eigen berg kan bereiken, en we zijn er om je daarbij te helpen.

In onze methode staat de MR berg centraal. Aan de hand van deze berg stel je je doel op, bekijk je wat je moet veranderen om dit te bereiken en bedenk je welke obstakels je kan tegenkomen op de weg naar jouw doel. Aan de hand hiervan stel je samen met je coach een plan op waar jij je aan moet gaan houden. 

Het mooie van de Mount Reachmore Methode is dat iedereen deze op zijn eigen manier kan gebruiken. Sommige mensen zullen dieper ingaan op de methode, terwijl anderen het oppervlakkiger zullen gebruiken. Het belangrijkste is dat je de methode aanpast aan jouw eigen behoeften en voorkeuren.

Bij Mount Reachmore bieden we een combinatie tussen krachttraining en vechtsport. Wij geloven dat dit de beste combinatie is voor het bereiken van je doelen en dat gezondheid verder gaat dan alleen sport. Daarom bieden we uitgebreide coaching op het gebied van leefstijl, voeding, stressmanagement, ontspanning en meer. We streven ernaar om je wekelijks te inspireren en te ondersteunen, zodat je gemotiveerd blijft en je doelen kunt bereiken.

two men sparring

Coachen, trainen en inspireren om hun doel te bereiken. Bereik de top van die berg.

Danny van Bergen

Coach, personal trainer, voormalig MMA vechter

Ik ben Danny van Bergen oprichter van Mount Reachmore en coach en trainer van vele mensen, voormalig professioneel MMA vechter, zwarte band Braziliaans Jiu Jitsu en vader van 2 kinderen.

Mijn Filosofie: Ik geloof er sterk in dat iemand iets moet vinden wat hij leuk vind en bij hem past. Wanneer je vanuit deze basis erachter komt wat je doel is en vanuit daar stap voor stap de stappen zet die je moet doen om jouw doel te bereiken dat iedereen dit kan lukken. Ik denk dat ik met de combinatie krachttraining en vechtsporten een hele leuke combinatie kan aanbieden wat zorgt voor veel fun en gezondheidsvoordelen.

Specialiteiten: Met een achtergrond in Mixed Martial Arsts en verschillende diploma’s en certificaten ben ik gespecialiseerd in kickboksen, MMA, Grappling, Braziliaans Jiu Jitsu en krachttraining

Ervaring: Met 15 jaar ervaring in personal training heb ik met trots vele mensen begeleidt. Mensen die een vechtsport wilde leren, wilde afvallen of gewoon spiermassa op willen bouwen. Met mijn jarenlange ervaring weet ik per persoon vaak precies wat ze moeten gaan doen om hun doel te bereiken.

Persoonlijke Connectie: Buiten de sportschool vind je me vaak met mijn gezin, houdt af en toe wel van een feestje en kan het ook heerlijk vinden op de bank te liggen en Netflix te kijken omdat ik geloof in het vinden van balans in het leven.

Quote: "Mijn doel is niet alleen om je te helpen in vorm te komen, maar ook om een positieve verandering in je leven te maken en je te inspireren."

Laten we samen werken aan jouw doelen en een gezonde en zelfverzekerde versie van jezelf te creëren!

Mount Reachmore Jasmin

Jasmin Chakhoyan

Personal trainer

Hallo, ik ben Jasmin, jouw toegewijde krachttrainer en bodybuilding-expert hier bij Mount Reachmore. Met een achtergrond in bodybuildingwedstrijden en als alleenstaande moeder van drie kinderen, breng ik een unieke mix van kracht, doorzettingsvermogen en levenservaring naar mijn trainingen.

Mijn Filosofie:
Mijn benadering van fitness gaat verder dan het fysieke; het gaat om het empowerment van jouw lichaam en geest. Als alleenstaande moeder van drie kinderen wil ik laten zien dat alles mogelijk is en dat je jezelf kunt overtreffen, ongeacht je omstandigheden.

Specialiteiten:
Als ervaren bodybuilder en trotse moeder ben ik gespecialiseerd in het overbrengen van kracht en zelfvertrouwen door middel van krachttraining. Ik geef les in de pakketten Healthy You en het Booty Program, met de nadruk op het maximaliseren van jouw potentieel door middel van krachtige workouts.

Ervaring:
Met deelname aan bodybuildingwedstrijden en het jongleren met het ouderschap, begrijp ik de uitdagingen van het evenwicht vinden tussen gezin en gezondheid. Mijn ervaring heeft me geleerd dat je met de juiste mindset alles kunt bereiken.

Persoonlijke Connectie:
Buiten de sportschool ben ik niet alleen een trainer, maar ook een alleenstaande moeder die gelooft dat fit en gezond zijn voor iedereen haalbaar is. Mijn missie is om anderen te inspireren om het uiterste uit zichzelf te halen.

Quote:
"Kracht zit niet alleen in je spieren, maar ook in je mindset. Ik wil je laten zien dat je als alleenstaande ouder, of wie je ook bent, kunt stralen met kracht en gezondheid."

Laten we samen werken aan jouw fitnessdoelen en ontdekken hoeveel kracht en veerkracht er in jou schuilt.

Sergei Mount Reachmore

Sergei Adamchuck

Personal trainer, Professional Fighter

Hallo, ik ben Sergei Adamchuck, jouw gepassioneerde kickbokstrainer en voormalig Glory-kampioen. Na een succesvolle carrière in de ring nader ik nu het einde van mijn reis als professioneel kickbokser.

Mijn nieuwe missie? Mijn kennis en liefde voor kickboksen overdragen aan enthousiaste individuen zoals jij.

Mijn Filosofie: Mijn benadering van kickboksen gaat verder dan de ring; het is een levensstijl die draait om discipline, doorzettingsvermogen en zelfontdekking. Ik geloof in het empoweren van anderen door middel van deze krachtige sport.

Specialiteiten: Als voormalig Glory-kampioen breng ik mijn expertise naar de sportschool, waar ik me volledig richt op het onderwijzen van de kunst van het kickboksen. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren beoefenaar die verfijning zoekt, ik ben hier om je te begeleiden in deze opwindende reis.

Ervaring: Met talloze gevechten op mijn naam en de eer om de Glory-titel te dragen, begrijp ik dat kickboksen meer is dan alleen een sport; het is een krachtige manier van zelfexpressie en persoonlijke groei.

Persoonlijke Connectie: Buiten de sportschool ben ik gepassioneerd over het delen van mijn liefde voor kickboksen. Ik geniet ervan om mijn kennis door te geven aan iedereen die de uitdaging aangaat.

Quote: "Kickboksen is niet alleen een sport; het is een reis van zelfontdekking en empowerment. Laten we samen die reis maken en het beste uit onszelf halen."
Laten we samen de kracht van kickboksen ontdekken en werken aan het versterken van jouw vaardigheden en zelfvertrouwen.

Mount Reach More training sessie

Bij Mount Reachmore begint iedereen met ons 100 dagen traject. Hier is hoe het werkt:

Stel je doel: Je begint met het invullen van de Mount Reachmore berg. Wie ben je nu? Wat wil je bereiken? Welke obstakels kan je tegenkomen. Of het nu gaat om het verbeteren van je conditie, het verliezen van gewicht, of het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, we helpen je jouw doel te bepalen.

Persoonlijk en uniek: Elk 100 dagen traject is persoonlijk en uniek, want jouw reis is anders dan die van anderen. Dit is geen snelle oplossing om in 100 dagen onrealistische resultaten te behalen. Het is een kans om te ontdekken hoe het trainen bij Mount Reachmore is en om te ervaren of de nieuwe levensstijl die je wilt aannemen bij je past.

Samen met je coach: Je werkt samen met een toegewijde coach die je ondersteunt en begeleidt gedurende de 100 dagen. Samen maken jullie afspraken over wat je gedurende deze periode moet volhouden.

Evaluatie en planning: Na afloop van het 100 dagen traject evalueren jij en je coach samen de voortgang en bekijken hoe het plan er verder uit zal zien. Het doel is om een duurzame aanpak te ontwikkelen voor het bereiken van jouw doelen.

Wilskracht en haalbaarheid: Het 100 dagen traject is ontworpen om haalbaar te zijn en om je juist de wilskracht te geven om verder te gaan en je doelen te behalen.

We geloven in jouw potentieel, en onze 100 dagen methode is de perfecte manier om jouw reis naar succes te beginnen. Klaar om de uitdaging aan te gaan? Neem contact met ons op en start jouw 100 dagen traject vandaag nog. Samen gaan we jouw doelen realiseren!

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Ben je klaar om je eigen succesverhaal te schrijven? Neem vandaag nog contact met ons op en begin jouw 100-dagen reis naar een gezonder en fitter leven!

Mount Reach More's 100-dagen aanpak maakte echt het verschil voor mij. Ik voel me fitter dan ooit, dankzij de geweldige coaches!

Anouk van der Meer

“Ik was altijd sceptisch over personal training, maar Mount Reach More heeft mijn perspectief volledig veranderd. Het Booty Program heeft niet alleen mijn lichaam getransformeerd, maar ook mijn zelfvertrouwen verhoogd. Bedankt team!”

Linda Groenendijk

“De Fight Academy is een game-changer! Ik heb niet alleen nieuwe vechttechnieken geleerd, maar ik ben ook in de beste vorm van mijn leven. De trainers zijn deskundig en motiverend. Ik kan Mount Reach More niet genoeg aanbevelen!”

Jeroen de Vries