Skip to main content
  • Sport met plezier
  • Zet heel het lichaam in
  • Werk aan vetverbranding en spierkracht
  • Leer vechttechnieken
  • Word weerbaar en zelfverzekerd
START NU JOUW 100 DAGEN

Is sporten voor jou een noodzakelijk kwaad en zoek jij een manier om het leuk(er) te maken? Dan zoek je in de goede richting! Want kickboksen is afwisselend en uitdagend, elke les anders. Je maakt gebruik van je bovenlichaam (stoten) en onderlichaam (trappen). Je verbeterd je uithoudingsvermogen, werkt aan vetverbranding én spierkracht tegelijkertijd. Zoals gezegd kan je bij Mount Reachmore op een leuke manier fit worden een combinatie tussen coaching, krachttraining en kickboksen  in omgeving Amsterdam.

Kickboksen onder de rook van Amsterdam: je vindt Mount Reachmore in Oostzaan. Onze Fight Academy trainingen staan bol van de kickboks- en MMA technieken. De hoge intensiteit van de training zorgt dat je een stevige workout krijgt, daarnaast  focussen wij ook stap voor stap op het verbeteren van je techniek. Op deze manier leer je je mannetje staan op momenten dat het nodig is. Je zelfvertrouwen groeit, je wordt steeds fitter en je vetpercentage neemt af. Zowel personal training als groepslessen zijn mogelijk. Bovendien train je bij Mount Reachmore met maar maximaal acht personen in een groep, waardoor het persoonlijk blijft en jij betere resultaten boekt.

Wil je fit worden op een leuke manier? En heb je behoefte aan meer zelfvertrouwen, stressreductie, weerbaarheid en/of zelfbeheersing? Je komt er maar op één manier achter. Want Reach for more en neem contact met ons op voor een proefles kickboksen in Amsterdam.