Skip to main content

Kickboksen en Krachttraining, de leukste combinatie om fit te worden in Zaanstad!

Ben je niet tevreden met je conditie?

Zie je er tegenop om dingen te ondernemen?

Mis je het zelfvertrouwen om nieuwe stappen te zetten in je leven?

Woon je in de omgeving Zaanstad?

 

Wij kunnen je helpen met de leukste combinatie om fit te worden!

 

Hoe wordt je fit?

 

Er zijn diverse mogelijkheden om fit te worden. Deze mogelijkheden hebben voor iedereen een verschillende werking. Een activiteit waar een persoon fit van wordt kan een mindere werking hebben op een ander persoon. De kunst is om een bezigheid te vinden die bij je past.

Dit kunnen activiteiten zijn zoals een heerlijke wandeling maken, een sport workout te volgen (bijvoorbeeld push ups en joggen) of yoga oefeningen te doen. Daarnaast is het goed om je eetpatroon onder de loep te nemen en waar nodig aan te passen. Wat zeker zal helpen is om je stressfactoren proberen uit te schakelen. Chronische stress is slecht voor je lichaam, en heeft vaak direct invloed op je slaappatroon en daarmee op je fitheid.

De leukste combinatie om fit te worden

De activiteiten die ik hierboven noem om fitter en lekkerder in je vel te zitten, zijn losse mogelijkheden die aan een beter gevoel bijdragen. Een combinatie hiervan is natuurlijk de beste keuze. Deze combinatie kan het beste bestaan uit een workout waarin kracht, uithoudingsvermogen en mentale weerbaarheid getraind wordt.

 

Jij kan werken aan je doelen met de ideale combinatie bij Mount Reachmore.

Heb je wel eens aan kickboksen in combinatie met krachttraining gedacht?

 

Van kickboksen wordt je fit op een leuke uitdagende manier. Deze sport geeft je de ideale mix waarin je uithoudingsvermogen en kracht tegelijkertijd traint. Daarnaast geeft kickboksen je een mentale boost wat je veel weerbaarder maakt en zelfvertrouwen geeft.

Kickboksen in Zaanstad, alive and kicking

Kickboksen is helemaal in. Deze sport stijgt zeer snel in populariteit en dat is niet zo gek, de sport is een verrijking voor body en mind. Je werkt tegelijkertijd aan diverse factoren in je lichaam die ervoor zorgen dat je fitter wordt. Veel mensen hebben er onlangs voor gekozen om de sport te gaan uitoefenen en de reacties zijn louter positief. Kickboksen is heel goed en leuk.Veel mensen voelen zich als herboren na de training.

 

Moet ik mezelf vrijwillig pijn doen om fit te worden?

Het is een veelgestelde vraag en het antwoord hierop is een absolute NEE!

Je hoeft helemaal geen pijn te lijden om fit te worden door middel van het beoefenen van kickboksen. Al kunnen we wat spierpijn als je begint niet helemaal uitsluiten.

Bij Mount Reachmore is het mogelijk om 1 op 1 te trainen onder begeleiding van een van onze ervaren personal trainers. Zij stellen trainingsprogramma’s samen die precies zijn afgestemd op jouw niveau, jouw doelstellingen en jouw wensen. We werken vanzelfsprekend met stoot en trapkussens dus je wordt niet zelf geslagen.

 

Kom kickboksen bij een personal trainer in Zaanstad en wordt fit!

Gedurende de personal kickboks training werk je op een leuke manier aan je uithoudingsvermogen, je kracht en je mentale weerbaarheid. Daarnaast leren we je de technieken van deze sport. De trainingen worden 1 op 1 gegeven maar je kunt natuurlijk ook met meerdere personen deze training volgen.

Kom kijken en kennismaken bij onze sportschool! Je bent van harte welkom! Je vindt ons op de Skoon 21 in Oostzaan, waar we gebruik maken van de uitgebreide sportfaciliteiten van Mike’s Gym. Je kunt ook een afspraak maken via het contactformulier  op onze website of mij bellen op telefoonnummer: 06-39432859.

 

De eerste (proef)les krijg je van mij gratis!

Mount Reachmore is de manier om fit te worden in Zaanstad.

 

Danny van Bergen

Oprichter Mount Reachmore