Het programma voor iedereen die een sterk en gespierd lichaam wilt hebben? Een indrukwekkende sixpack, krachtige biceps en een lichaam waar je trots op kunt zijn?

Misschien heb je al enige tijd hard getraind in de sportschool, maar heb je nog niet de gewenste resultaten behaald?

START NU JOUW 100 DAGEN

Laat ons je helpen bij het opbouwen van spiermassa

Sluit je aan bij ons Muscle Building Program en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het bereiken van je spieropbouwdoelen. We begrijpen dat iedereen uniek is en daarom stellen we een persoonlijk plan op dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Op maat gemaakt plan

Of je nu nieuw bent in de wereld van spieropbouw of al wat ervaring hebt, ons team van experts staat voor je klaar om een plan te ontwikkelen dat perfect bij jou past. We bekijken niet alleen je trainingsbehoeften, maar we houden ook rekening met je energiebehoefte en begeleiden je bij verschillende leefstijlfactoren, zoals slaap en stress, om het beste resultaat te behalen.

Persoonlijke begeleiding, waar en wanneer je wilt

Kies zelf de manier waarop je wilt trainen. Je kunt werken met een personal trainer in de sportschool of genieten van professionele coaching op afstand. Hoe je ook traint, we zijn er om je te ondersteunen op je reis naar spieropbouw en verbeterde gezondheid.

Klaar om te beginnen?

Wacht niet langer! Geef je snel op voor ons Muscle Building Program en neem die cruciale stap naar het gespierde lichaam waar je altijd van hebt gedroomd. Het is tijd om je doelen te bereiken en de beste versie van jezelf te worden.

Stap-voor-Stap Begeleiding

Met ons programma krijg je toegang tot individuele begeleiding en op maat gemaakte trainingsschema’s die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften en doelen. We begrijpen dat iedereen op zijn eigen tempo vooruitgang boekt, daarom bieden we stap-voor-stap begeleiding.

Voedingsadvies

Een gezond dieet is essentieel voor een succesvolle transformatie. Onze experts bieden persoonlijk voedingsadvies dat aansluit bij jouw doelstellingen, zodat je de beste resultaten behaalt.

 

 

Resultaten bijhouden

Bij Mount Reachmore houden we jouw vooruitgang nauwlettend in de gaten. We meten je vorderingen en passen je programma aan wanneer dat nodig is om ervoor te zorgen dat je op de goede weg blijft.

Aanmelden voor Muscle Building program

Wil je een gespierd lichaam opbouwen? Sluit je aan bij ons Muscle Building Program voor professionele begeleiding. Begin jouw reis naar spiergroei vandaag!

Laat ons je helpen met jouw reis naar een topvorm. Neem vandaag nog contact met ons op en begin aan jouw Muscle Building-reis met Mount Reachmore!

 

 

Peter Bos, Deelnemer aan Muscle Building Program

Hallo, ik ben Peter Bos, en ik begon met het “Muscle Building”-programma bij Mount Reachmore op 15 juni 2018. Dankzij de deskundige begeleiding en aangepaste adviezen, behaalde ik mijn doelen stap voor stap. De trainingen waren effectief en motiverend, waardoor ik mijn kracht en  lichaamssamenstelling kon verbeteren. Ik ben trots op mijn resultaten en raad het “Muscle Building”-programma aan voor iedereen die zijn lichaam wil verbeteren. Mount Reachmore heeft mijn leven veranderd en kan ook jou helpen je doelen te bereiken.

Begin jouw reis altijd met onze 100 dagen challenge. Gedurende deze periode kun je ontdekken of deze nieuwe levensstijl en onze trainingen bij jou passen. Naast de trainingen bieden we begeleiding in alle relevante aspecten om te zorgen voor de beste resultaten. Je krijgt coaching op het gebied van voeding, slaap, stressmanagement, krachttraining, persoonlijke ontwikkeling, en nog veel meer…

Coachen, trainen en inspireren om hun doel te bereiken. Bereik de top van die berg.

Danny van Bergen

Coach, personal trainer, voormalig MMA vechter

Ik ben Danny van Bergen oprichter van Mount Reachmore en coach en trainer van vele mensen, voormalig professioneel MMA vechter, zwarte band Braziliaans Jiu Jitsu en vader van 2 kinderen.

Mijn Filosofie: Ik geloof er sterk in dat iemand iets moet vinden wat hij leuk vind en bij hem past. Wanneer je vanuit deze basis erachter komt wat je doel is en vanuit daar stap voor stap de stappen zet die je moet doen om jouw doel te bereiken dat iedereen dit kan lukken. Ik denk dat ik met de combinatie krachttraining en vechtsporten een hele leuke combinatie kan aanbieden wat zorgt voor veel fun en gezondheidsvoordelen.

Specialiteiten: Met een achtergrond in Mixed Martial Arsts en verschillende diploma’s en certificaten ben ik gespecialiseerd in kickboksen, MMA, Grappling, Braziliaans Jiu Jitsu en krachttraining

Ervaring: Met 15 jaar ervaring in personal training heb ik met trots vele mensen begeleidt. Mensen die een vechtsport wilde leren, wilde afvallen of gewoon spiermassa op willen bouwen. Met mijn jarenlange ervaring weet ik per persoon vaak precies wat ze moeten gaan doen om hun doel te bereiken.

Persoonlijke Connectie: Buiten de sportschool vind je me vaak met mijn gezin, houdt af en toe wel van een feestje en kan het ook heerlijk vinden op de bank te liggen en Netflix te kijken omdat ik geloof in het vinden van balans in het leven.

Quote: "Mijn doel is niet alleen om je te helpen in vorm te komen, maar ook om een positieve verandering in je leven te maken en je te inspireren."

Laten we samen werken aan jouw doelen en een gezonde en zelfverzekerde versie van jezelf te creëren!

Mount Reachmore Jasmin

Jasmin Chakhoyan

Personal trainer

Hallo, ik ben Jasmin, jouw toegewijde krachttrainer en bodybuilding-expert hier bij Mount Reachmore. Met een achtergrond in bodybuildingwedstrijden en als alleenstaande moeder van drie kinderen, breng ik een unieke mix van kracht, doorzettingsvermogen en levenservaring naar mijn trainingen.

Mijn Filosofie:
Mijn benadering van fitness gaat verder dan het fysieke; het gaat om het empowerment van jouw lichaam en geest. Als alleenstaande moeder van drie kinderen wil ik laten zien dat alles mogelijk is en dat je jezelf kunt overtreffen, ongeacht je omstandigheden.

Specialiteiten:
Als ervaren bodybuilder en trotse moeder ben ik gespecialiseerd in het overbrengen van kracht en zelfvertrouwen door middel van krachttraining. Ik geef les in de pakketten Healthy You en het Booty Program, met de nadruk op het maximaliseren van jouw potentieel door middel van krachtige workouts.

Ervaring:
Met deelname aan bodybuildingwedstrijden en het jongleren met het ouderschap, begrijp ik de uitdagingen van het evenwicht vinden tussen gezin en gezondheid. Mijn ervaring heeft me geleerd dat je met de juiste mindset alles kunt bereiken.

Persoonlijke Connectie:
Buiten de sportschool ben ik niet alleen een trainer, maar ook een alleenstaande moeder die gelooft dat fit en gezond zijn voor iedereen haalbaar is. Mijn missie is om anderen te inspireren om het uiterste uit zichzelf te halen.

Quote:
"Kracht zit niet alleen in je spieren, maar ook in je mindset. Ik wil je laten zien dat je als alleenstaande ouder, of wie je ook bent, kunt stralen met kracht en gezondheid."

Laten we samen werken aan jouw fitnessdoelen en ontdekken hoeveel kracht en veerkracht er in jou schuilt.

Sergei Mount Reachmore

Sergei Adamchuck

Personal trainer, Professional Fighter

Hallo, ik ben Sergei Adamchuck, jouw gepassioneerde kickbokstrainer en voormalig Glory-kampioen. Na een succesvolle carrière in de ring nader ik nu het einde van mijn reis als professioneel kickbokser.

Mijn nieuwe missie? Mijn kennis en liefde voor kickboksen overdragen aan enthousiaste individuen zoals jij.

Mijn Filosofie: Mijn benadering van kickboksen gaat verder dan de ring; het is een levensstijl die draait om discipline, doorzettingsvermogen en zelfontdekking. Ik geloof in het empoweren van anderen door middel van deze krachtige sport.

Specialiteiten: Als voormalig Glory-kampioen breng ik mijn expertise naar de sportschool, waar ik me volledig richt op het onderwijzen van de kunst van het kickboksen. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren beoefenaar die verfijning zoekt, ik ben hier om je te begeleiden in deze opwindende reis.

Ervaring: Met talloze gevechten op mijn naam en de eer om de Glory-titel te dragen, begrijp ik dat kickboksen meer is dan alleen een sport; het is een krachtige manier van zelfexpressie en persoonlijke groei.

Persoonlijke Connectie: Buiten de sportschool ben ik gepassioneerd over het delen van mijn liefde voor kickboksen. Ik geniet ervan om mijn kennis door te geven aan iedereen die de uitdaging aangaat.

Quote: "Kickboksen is niet alleen een sport; het is een reis van zelfontdekking en empowerment. Laten we samen die reis maken en het beste uit onszelf halen."
Laten we samen de kracht van kickboksen ontdekken en werken aan het versterken van jouw vaardigheden en zelfvertrouwen.