Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar een gezonder, energieker leven? Bij Mount Reachmore begrijpen we de uitdagingen en obstakels die je kunt ervaren als gevolg van een ongezonde levensstijl, met ons Healthy U programma zijn wij hier om je te helpen!

START NU JOUW 100 DAGEN

Welkom bij Healthy You – Jouw Weg naar Een Gezondere Levensstijl

Bij Mount Reachmore begrijpen we dat het niet altijd eenvoudig is om de eerste stap te zetten. Maar we willen dat je weet dat er hoop is. We zijn er om je te ondersteunen bij het doorbreken van de negatieve gewoontes en het creëren van een gezondere toekomst.

De Consequenties van een Ongezonde Levensstijl

Te vaak voelen mensen zich gevangen in een vicieuze cirkel van ongezonde gewoontes. Misschien herken je jezelf in een van de volgende situaties:

  • Je bent moe, futloos en mist de energie om de dag door te komen.
  • Je hebt overgewicht en voelt je onzeker over je lichaam.
  • Je conditie is ver te zoeken, en zelfs simpele dagelijkse taken voelen als een uitdaging.
  • Je hebt het gevoel dat je vastzit en dat er dringend iets moet veranderen.
START NU JOUW 100 DAGEN

Over Healthy You

Bij Healthy You begrijpen we dat het niet altijd eenvoudig is om de eerste stap te zetten. Maar we willen dat je weet dat er hoop is. We zijn er om je te ondersteunen bij het doorbreken van de negatieve gewoontes en het creëren van een gezondere toekomst.

START NU JOUW 100 DAGEN

Wat kun je verwachten?

Persoonlijke Coaching

Elke deelnemer krijgt een toegewijde coach die samen met jou zal bepalen welke leefstijlfactoren je wilt veranderen. Samen stellen jullie realistische doelen en een actieplan op dat perfect is afgestemd op jouw behoeften.

Deskundige Begeleiding

Onze ervaren personal trainers staan voor je klaar om je te begeleiden bij je trainingsprogramma. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, ons team zal ervoor zorgen dat je de juiste technieken onder de knie krijgt en de meeste resultaten behaalt.

Gezonde Gewoontes

Het draait allemaal om het opbouwen van gezonde gewoontes die je de rest van je leven kunt behouden. We zullen je niet alleen helpen om gewicht te verliezen en conditie op te bouwen, maar we zullen je ook leren hoe je een evenwichtige en duurzame levensstijl kunt behouden.

START NU JOUW 100 DAGEN

Jouw Reis Begint Hier

Ons 100 dagen programma is bedoeld om je een vliegende start te geven op je reis naar een gezonder leven. Het is een kans om te ontdekken wat voor jou werkt en of dit de weg is die je wilt blijven volgen.

Schrijf je vandaag in en zet die eerste stap naar een nieuwe, gezondere versie van jezelf. We begrijpen je, we zijn er voor je, en we staan aan jouw zijde om je te ondersteunen op deze reis.

Waar wacht je nog op? Doe mee met Healthy You en verander je leven!

START NU JOUW 100 DAGEN

Anne Janssen, Deelnemer aan Healthy Youafvallen

Hallo, ik ben Anne Janssen, en mijn reis naar een gezondere levensstijl begon op 15 maart 2021 bij Mount Reachmore. Dankzij de geweldige begeleiding en trainingen heb ik mijn gewichtsdoelen bereikt. Met constante steun en motivatie ben ik erin geslaagd mijn gewicht te verminderen en mijn algehele gezondheid te verbeteren. Dank aan Mount Reachmore voor hun voortdurende steun!

Begin jouw reis altijd met onze 100 dagen challenge. Gedurende deze periode kun je ontdekken of deze nieuwe levensstijl en onze trainingen bij jou passen. Naast de trainingen bieden we begeleiding in alle relevante aspecten om te zorgen voor de beste resultaten. Je krijgt coaching op het gebied van voeding, slaap, stressmanagement, krachttraining, persoonlijke ontwikkeling, en nog veel meer…

Coachen, trainen en inspireren om hun doel te bereiken. Bereik de top van die berg.

Danny van Bergen

Coach, personal trainer, voormalig MMA vechter

Ik ben Danny van Bergen oprichter van Mount Reachmore en coach en trainer van vele mensen, voormalig professioneel MMA vechter, zwarte band Braziliaans Jiu Jitsu en vader van 2 kinderen.

Mijn Filosofie: Ik geloof er sterk in dat iemand iets moet vinden wat hij leuk vind en bij hem past. Wanneer je vanuit deze basis erachter komt wat je doel is en vanuit daar stap voor stap de stappen zet die je moet doen om jouw doel te bereiken dat iedereen dit kan lukken. Ik denk dat ik met de combinatie krachttraining en vechtsporten een hele leuke combinatie kan aanbieden wat zorgt voor veel fun en gezondheidsvoordelen.

Specialiteiten: Met een achtergrond in Mixed Martial Arsts en verschillende diploma’s en certificaten ben ik gespecialiseerd in kickboksen, MMA, Grappling, Braziliaans Jiu Jitsu en krachttraining

Ervaring: Met 15 jaar ervaring in personal training heb ik met trots vele mensen begeleidt. Mensen die een vechtsport wilde leren, wilde afvallen of gewoon spiermassa op willen bouwen. Met mijn jarenlange ervaring weet ik per persoon vaak precies wat ze moeten gaan doen om hun doel te bereiken.

Persoonlijke Connectie: Buiten de sportschool vind je me vaak met mijn gezin, houdt af en toe wel van een feestje en kan het ook heerlijk vinden op de bank te liggen en Netflix te kijken omdat ik geloof in het vinden van balans in het leven.

Quote: "Mijn doel is niet alleen om je te helpen in vorm te komen, maar ook om een positieve verandering in je leven te maken en je te inspireren."

Laten we samen werken aan jouw doelen en een gezonde en zelfverzekerde versie van jezelf te creëren!

Mount Reachmore Jasmin

Jasmin Chakhoyan

Personal trainer

Hallo, ik ben Jasmin, jouw toegewijde krachttrainer en bodybuilding-expert hier bij Mount Reachmore. Met een achtergrond in bodybuildingwedstrijden en als alleenstaande moeder van drie kinderen, breng ik een unieke mix van kracht, doorzettingsvermogen en levenservaring naar mijn trainingen.

Mijn Filosofie:
Mijn benadering van fitness gaat verder dan het fysieke; het gaat om het empowerment van jouw lichaam en geest. Als alleenstaande moeder van drie kinderen wil ik laten zien dat alles mogelijk is en dat je jezelf kunt overtreffen, ongeacht je omstandigheden.

Specialiteiten:
Als ervaren bodybuilder en trotse moeder ben ik gespecialiseerd in het overbrengen van kracht en zelfvertrouwen door middel van krachttraining. Ik geef les in de pakketten Healthy You en het Booty Program, met de nadruk op het maximaliseren van jouw potentieel door middel van krachtige workouts.

Ervaring:
Met deelname aan bodybuildingwedstrijden en het jongleren met het ouderschap, begrijp ik de uitdagingen van het evenwicht vinden tussen gezin en gezondheid. Mijn ervaring heeft me geleerd dat je met de juiste mindset alles kunt bereiken.

Persoonlijke Connectie:
Buiten de sportschool ben ik niet alleen een trainer, maar ook een alleenstaande moeder die gelooft dat fit en gezond zijn voor iedereen haalbaar is. Mijn missie is om anderen te inspireren om het uiterste uit zichzelf te halen.

Quote:
"Kracht zit niet alleen in je spieren, maar ook in je mindset. Ik wil je laten zien dat je als alleenstaande ouder, of wie je ook bent, kunt stralen met kracht en gezondheid."

Laten we samen werken aan jouw fitnessdoelen en ontdekken hoeveel kracht en veerkracht er in jou schuilt.

Sergei Mount Reachmore

Sergei Adamchuck

Personal trainer, Professional Fighter

Hallo, ik ben Sergei Adamchuck, jouw gepassioneerde kickbokstrainer en voormalig Glory-kampioen. Na een succesvolle carrière in de ring nader ik nu het einde van mijn reis als professioneel kickbokser.

Mijn nieuwe missie? Mijn kennis en liefde voor kickboksen overdragen aan enthousiaste individuen zoals jij.

Mijn Filosofie: Mijn benadering van kickboksen gaat verder dan de ring; het is een levensstijl die draait om discipline, doorzettingsvermogen en zelfontdekking. Ik geloof in het empoweren van anderen door middel van deze krachtige sport.

Specialiteiten: Als voormalig Glory-kampioen breng ik mijn expertise naar de sportschool, waar ik me volledig richt op het onderwijzen van de kunst van het kickboksen. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren beoefenaar die verfijning zoekt, ik ben hier om je te begeleiden in deze opwindende reis.

Ervaring: Met talloze gevechten op mijn naam en de eer om de Glory-titel te dragen, begrijp ik dat kickboksen meer is dan alleen een sport; het is een krachtige manier van zelfexpressie en persoonlijke groei.

Persoonlijke Connectie: Buiten de sportschool ben ik gepassioneerd over het delen van mijn liefde voor kickboksen. Ik geniet ervan om mijn kennis door te geven aan iedereen die de uitdaging aangaat.

Quote: "Kickboksen is niet alleen een sport; het is een reis van zelfontdekking en empowerment. Laten we samen die reis maken en het beste uit onszelf halen."
Laten we samen de kracht van kickboksen ontdekken en werken aan het versterken van jouw vaardigheden en zelfvertrouwen.