Ben je op zoek naar een effectieve manier om je droom van stevige billen te verwezenlijken? Zoek niet verder! Het Booty Program van Mount Reachmore is ontworpen om je stap voor stap te begeleiden naar de beste manier om je billen te trainen en een strakker lichaam te krijgen.

START NU JOUW 100 DAGEN

Wat is het Booty Program?

Het Booty Program van Mount Reachmore is geen doorsnee fitnessprogramma; het is geïnspireerd door het programma van de beroemde Amerikaanse ‘billenman’ Bret Contreras, die talloze vrouwen heeft geholpen bij het verkrijgen van mooie, ronde billen. Ons programma richt zich op het trainen van je hele lichaam, met speciale aandacht voor de benen en billen. Elke training bevat essentiële oefeningen, zoals squats, deadlifts, hip thrusts en abduction-oefeningen, die samen zorgen voor verbluffende resultaten.

Wat kun je verwachten van ons Booty Program?

  • Persoonlijke en deskundige begeleiding van ervaren trainers
  • Doelgerichte aanpak voor het creëren van de billen waar je altijd van hebt gedroomd.
  • Leefstijladvies voor optimale resultaten
  • Motiverende en ondersteunende community
  • Meetbare vooruitgang en resultaten

Meld je vandaag nog aan voor het Booty Program!

Klaar om de weg naar stevige billen en een gezonder lichaam te bewandelen? Aarzel niet langer en meld je vandaag nog aan voor ons Booty Program bij Mount Reachmore. We kijken ernaar uit om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken en je zelfvertrouwen te vergroten.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om je in te schrijven. We staan klaar om je te ondersteunen op je reis naar een betere versie van jezelf.

Klaar om jezelf te transformeren? Doe mee met het Booty Program van Mount Reachmore en werk aan stevige billen en een gezonder lichaam!

START NU JOUW 100 DAGEN

ANNE VAN DER KAMP, SUCCESVERHAAL BOOTY PROGRAM

Ik ben Anne van der Kamp en begon op 10 juni 2020. Met de deskundige begeleiding en motiverende trainingen heb ik mijn verwachte doelen bereikt. Voor een strakke kont is Danny de beste keuze. Hij heeft mij geholpen en kan jou ook helpen.

Begin jouw reis altijd met onze 100 dagen challenge. Gedurende deze periode kun je ontdekken of deze nieuwe levensstijl en onze trainingen bij jou passen. Naast de trainingen bieden we begeleiding in alle relevante aspecten om te zorgen voor de beste resultaten. Je krijgt coaching op het gebied van voeding, slaap, stressmanagement, krachttraining, persoonlijke ontwikkeling, en nog veel meer…

Coachen, trainen en inspireren om hun doel te bereiken. Bereik de top van die berg.

Danny van Bergen

Coach, personal trainer, voormalig MMA vechter

Ik ben Danny van Bergen oprichter van Mount Reachmore en coach en trainer van vele mensen, voormalig professioneel MMA vechter, zwarte band Braziliaans Jiu Jitsu en vader van 2 kinderen.

Mijn Filosofie: Ik geloof er sterk in dat iemand iets moet vinden wat hij leuk vind en bij hem past. Wanneer je vanuit deze basis erachter komt wat je doel is en vanuit daar stap voor stap de stappen zet die je moet doen om jouw doel te bereiken dat iedereen dit kan lukken. Ik denk dat ik met de combinatie krachttraining en vechtsporten een hele leuke combinatie kan aanbieden wat zorgt voor veel fun en gezondheidsvoordelen.

Specialiteiten: Met een achtergrond in Mixed Martial Arsts en verschillende diploma’s en certificaten ben ik gespecialiseerd in kickboksen, MMA, Grappling, Braziliaans Jiu Jitsu en krachttraining

Ervaring: Met 15 jaar ervaring in personal training heb ik met trots vele mensen begeleidt. Mensen die een vechtsport wilde leren, wilde afvallen of gewoon spiermassa op willen bouwen. Met mijn jarenlange ervaring weet ik per persoon vaak precies wat ze moeten gaan doen om hun doel te bereiken.

Persoonlijke Connectie: Buiten de sportschool vind je me vaak met mijn gezin, houdt af en toe wel van een feestje en kan het ook heerlijk vinden op de bank te liggen en Netflix te kijken omdat ik geloof in het vinden van balans in het leven.

Quote: "Mijn doel is niet alleen om je te helpen in vorm te komen, maar ook om een positieve verandering in je leven te maken en je te inspireren."

Laten we samen werken aan jouw doelen en een gezonde en zelfverzekerde versie van jezelf te creëren!

Mount Reachmore Jasmin

Jasmin Chakhoyan

Personal trainer

Hallo, ik ben Jasmin, jouw toegewijde krachttrainer en bodybuilding-expert hier bij Mount Reachmore. Met een achtergrond in bodybuildingwedstrijden en als alleenstaande moeder van drie kinderen, breng ik een unieke mix van kracht, doorzettingsvermogen en levenservaring naar mijn trainingen.

Mijn Filosofie:
Mijn benadering van fitness gaat verder dan het fysieke; het gaat om het empowerment van jouw lichaam en geest. Als alleenstaande moeder van drie kinderen wil ik laten zien dat alles mogelijk is en dat je jezelf kunt overtreffen, ongeacht je omstandigheden.

Specialiteiten:
Als ervaren bodybuilder en trotse moeder ben ik gespecialiseerd in het overbrengen van kracht en zelfvertrouwen door middel van krachttraining. Ik geef les in de pakketten Healthy You en het Booty Program, met de nadruk op het maximaliseren van jouw potentieel door middel van krachtige workouts.

Ervaring:
Met deelname aan bodybuildingwedstrijden en het jongleren met het ouderschap, begrijp ik de uitdagingen van het evenwicht vinden tussen gezin en gezondheid. Mijn ervaring heeft me geleerd dat je met de juiste mindset alles kunt bereiken.

Persoonlijke Connectie:
Buiten de sportschool ben ik niet alleen een trainer, maar ook een alleenstaande moeder die gelooft dat fit en gezond zijn voor iedereen haalbaar is. Mijn missie is om anderen te inspireren om het uiterste uit zichzelf te halen.

Quote:
"Kracht zit niet alleen in je spieren, maar ook in je mindset. Ik wil je laten zien dat je als alleenstaande ouder, of wie je ook bent, kunt stralen met kracht en gezondheid."

Laten we samen werken aan jouw fitnessdoelen en ontdekken hoeveel kracht en veerkracht er in jou schuilt.

Sergei Mount Reachmore

Sergei Adamchuck

Personal trainer, Professional Fighter

Hallo, ik ben Sergei Adamchuck, jouw gepassioneerde kickbokstrainer en voormalig Glory-kampioen. Na een succesvolle carrière in de ring nader ik nu het einde van mijn reis als professioneel kickbokser.

Mijn nieuwe missie? Mijn kennis en liefde voor kickboksen overdragen aan enthousiaste individuen zoals jij.

Mijn Filosofie: Mijn benadering van kickboksen gaat verder dan de ring; het is een levensstijl die draait om discipline, doorzettingsvermogen en zelfontdekking. Ik geloof in het empoweren van anderen door middel van deze krachtige sport.

Specialiteiten: Als voormalig Glory-kampioen breng ik mijn expertise naar de sportschool, waar ik me volledig richt op het onderwijzen van de kunst van het kickboksen. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren beoefenaar die verfijning zoekt, ik ben hier om je te begeleiden in deze opwindende reis.

Ervaring: Met talloze gevechten op mijn naam en de eer om de Glory-titel te dragen, begrijp ik dat kickboksen meer is dan alleen een sport; het is een krachtige manier van zelfexpressie en persoonlijke groei.

Persoonlijke Connectie: Buiten de sportschool ben ik gepassioneerd over het delen van mijn liefde voor kickboksen. Ik geniet ervan om mijn kennis door te geven aan iedereen die de uitdaging aangaat.

Quote: "Kickboksen is niet alleen een sport; het is een reis van zelfontdekking en empowerment. Laten we samen die reis maken en het beste uit onszelf halen."
Laten we samen de kracht van kickboksen ontdekken en werken aan het versterken van jouw vaardigheden en zelfvertrouwen.