MyMountain 10KG afvallen weer van start

10 feb ‘16
categorie: ,

Na het succes van de eerste MyMountain 10 kg afvallen zijn wij nu gestart met de tweede editie.

Wij hebben weer 6 nieuwe deelnemers (op foto 1 afwezige) die de komende 3 maanden volop gaan trainen om hun doelstellingen te behalen. Daarnaast worden wekelijks stappen gemaakt om hun levensstijl te verbeteren.

Alle deelnemers worden tijdens deze MyMountain gemotiveerd om hun slechte gewoontes te vervangen door goede gewoontes. Uiteindelijk weten alle deelnemers precies wat ze moeten doen om hun gewicht te behouden.

Zal iedereen zijn doelstellingen dit keer weer behalen? Nog belangrijker, weet iedereen uiteindelijk hoe ze gezond, maar ook lekker kunnen leven en stabiel kunnen blijven in hun gewicht?

Hou de website in de gaten.

Bereik meer met personal training!

 

*De resultaten kunnen per persoon verschillen. Daarnaast kunnen wij niet verzekeren dat jij met onze methode het resultaat behaalt dat jij wilt.

Vraag nu een intake gesprek aan met een van onze trainers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je krijgt een intake met een van onze trainers om te zien welke trainingsvorm het best bij je past en welke resultaten je mag verwachten.

Testimonials

Ik train nu al 4 jaar bij Mount Reachmore en zit nog steeds op het gewicht waar ik wil zijn. Ik ben totaal 26kg afgevallen, voel mij top en train nog steeds met plezier..........

Samantha de Klonia, Deelnemer aan gezond en blijvend afvallen Lees de hele testimonial

Over ons

Wij willen mensen coachen, trainen en inspireren om hun doel te bereiken. Bereik de top van die berg. Wij hebben verschillende programma’s en bieden een leuke combinatie tussen krachttraining en vechtsporten.

Met de juiste mindset en begeleiding komen we er wel. Als jij komt opdagen, zorgen wij voor de rest. Toepassing van kennis in een sfeer waarin jij je op je gemak voelt. Dat is een mooi startpunt. Klaar voor vertrek? Bel 06-39432859

Lees verder