• Sport met plezier
  • Zet heel het lichaam in
  • Werk aan vetverbranding en spierkracht
  • Leer vechttechnieken
  • Word weerbaar en zelfverzekerd

Kickboksen Amsterdam

Is sporten voor jou een noodzakelijk kwaad en zoek jij een manier om het leuk(er) te maken? Je zoekt in de goede richting! Want kickboksen is afwisselend en uitdagend, elke les opnieuw. Je maakt gebruik van je bovenlichaam (stoten) en onderlichaam (trappen). Je verbeter je uithoudingsvermogen, werkt aan vetverbranding én spierkracht tegelijkertijd. Bij Mount Reachmore kun je op een leuke manier fit worden met Kickboksen in omgeving Amsterdam.

Personal training in MMA en Kickboksen in Amsterdam

Kickboksen onder de rook van Amsterdam: je vindt Mount Reachmore in Oostzaan. Onze Fighting Fit trainingen staan bol van de kickboks- en MMA technieken. De hoge intensiteit van de training zorgt dat je een stevige workout krijgt terwijl je focust op techniek. Zo leer je je mannetje te staan. Je zelfvertrouwen groeit en je vetpercentage neemt af. Zowel personal training als groepslessen zijn mogelijk. Met maximaal zes personen per groep blijft het persoonlijk en boek jij betere resultaten.

Heb jij interesse in kickboksen en MMA?

Wil je fit worden op een leuke manier? Heb je behoefte aan meer zelfvertrouwen, stressreductie, weerbaarheid en/of zelfbeheersing? Je komt er maar op één manier achter. Reach for more en kom een keer (gratis!) met ons kickboksen in Amsterdam.

Iets voor jou? Vraag dan nu een intake gesprek aan met een van onze trainers.

Inschrijven gratis proefles