Het succesverhaal van Sonja Bakker!

27 aug ‘16
categorie:

* De resultaten kunnen per persoon verschillen. Wij kunnen niet garanderen dat door onze methode iedereen dit resultaat behaalt.  

Een lange tijd heb ik heel veel gejojood met mijn gewicht, 2 jaar geleden was ik er klaar mee en wilde ik echt van mijn overgewicht af.
Het was mij zelf gelukt om een paar kilo af te vallen, maar kwam niet verder..
Dus wist dat ik een andere stap moest zetten en toch naar die sportschool moest gaan….

Ja idd moest gaan.. Vond een sportschool vreselijk daar stond ik daar met mijn dikke lichaam.
Maar via een vriendin kwam ik in contact met Danny van bergen, trainer van Mount Reachmore. 
Het was eerst ff elkaar goed leren kennen, maar uiteindelijk hadden we snel een klik.
Ik werd begeleid in mijn eten en ging trainen zoals ik nog nooit heb getraind.
Het fijne bij Danny is als je aangeeft dat je wat verandering in de training wilt, dat hij meteen gaat zoeken naar nieuwe uitdagingen
Daarnaast is de begeleiding in voeding is ook goed, soms was ik een beetje eigenwijs, maar uiteindelijk blijkt dat ik toch zijn tips en schema nodig had om weer wat kilo s af te vallen.

De trainingen zijn dus altijd heel afwisselend en sterker nog ik vind het sporten nu ook echt leuk.
Bij Danny ben ik met trainen  grenzen over gegaan waar ik nooit dacht te komen, sterker nog zonder Danny was ik  nooit 50 kilo afgevallen.
Thanks Danny .. Voorlopig ben je nog niet van mij af

Groetjes Sonja Bakker.

Vraag nu een intake gesprek aan met een van onze trainers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je krijgt een intake met een van onze trainers om te zien welke trainingsvorm het best bij je past en welke resultaten je mag verwachten.

Testimonials

‘Internationaal zakendoen heeft veel weg van topsport. Om succes te hebben is scherpte, reactievermogen, kracht en conditie noodzakelijk. En omdat een gezonde geest het best in een gezond lichaam huist, helpt Danny me wekelijks …

Alex Schoep, Ondernemer Lees de hele testimonial

Over ons

Wij willen mensen coachen, trainen en inspireren om hun doel te bereiken. Bereik de top van die berg. Wij hebben verschillende programma’s en bieden een leuke combinatie tussen krachttraining en vechtsporten.

Met de juiste mindset en begeleiding komen we er wel. Als jij komt opdagen, zorgen wij voor de rest. Toepassing van kennis in een sfeer waarin jij je op je gemak voelt. Dat is een mooi startpunt. Klaar voor vertrek? Bel 06-39432859

Lees verder