Wat onze cliënten over
Mount Reachmore zeggen

* De resultaten kunnen per persoon verschillen. Wij kunnen niet garanderen dat door onze methode iedereen dit resultaat behaalt.  

Hallo ik zal me even voor stellen ik ben Samantha de Klonia. Ik ben 30 september 2014 begonnen bij Danny van bergen.

Ik train samen in een groepje waarin het doel was om 10 kilo af te vallen. In 3 maanden dat ik trainde is dat zeker gelukt met goed advies van Danny van bergen. Door de goede voedingsschema’s die ik kreeg ging het als een trein.
De trainingen waren ook echt super, alle oefeningen worden goed uitgelegd en op je houding wordt ook heel goed gelet. Dat is heel belangrijk, zodat je geen blessures krijgt.

Danny is echt een vechter en dat laat ie ook merken met ze trainingen. Er zijn geen smoesje om op te geven hij verzint wel wat anders voor je. De trainingen zijn zeker niet saai, elke training is bijna steeds
anders. De afwisselingen in de trainingen maakt het trainen een stuk leuker.

Ik ben nu bijna een jaar bij Danny aan het trainen en ben inmiddels 26 kilo afgevallen. Ik voel me top en train nog steeds met plezier.

Danny je bent een top trainer bedankt voor dit super resultaat.

 

Mount Reachmore
Personal Training!

Mount Reachmore biedt Training, Voeding en Coaching. Bespreek nu snel met 1 van onze coaches hoe jouw klim eruit zal zien. De eerste stap is in elk geval nu contact met ons op te nemen.

Neem contact op 06-39432859