Wat onze cliënten over
Mount Reachmore zeggen

* De resultaten kunnen per persoon verschillen. Wij kunnen niet garanderen dat door onze methode iedereen dit resultaat behaalt.  

 

Laura Kerkhoff, 30KG verloren door personal training

Pfff.. het kost me nog steeds wel moeite om deze foto’s te zien, maar gelukkig kan ik nu wel met trots zeggen dat die tijd voorbij is!

Te dik, conditieloos, overwerkt, gestrest en de weg toch wel een beetje kwijt, voornamelijk mijzelf door tig duizend redenen, kwam ik tot de conclusie dat ik echt wat moest gaan ondernemen en wel direct!

Sportscholen
Na ooit diverse schema’s te hebben gevolgd bij de ‘gewone’ sportscholen en me helemaal tot in den treure heb rot gecardioot, wat ik flink FLINK zat was, wist ik dat ik dat in ieder geval niet wilde! Niets meer hersendodends als continu cardio, cardio en nog eens cardio. Tuurlijk heb ik die beweging hard nodig, maar ergens wist ik dat het anders moest kunnen. Ik had iemand nodig die mij kon motiveren en sterk genoeg in zijn schoenen stond om mij “aan te kunnen”, aangezien ik nogal eigenwijs kan zijn. Dus op zoek!

Eerste ontmoeting
Zo kwam ik al snel in contact met Danny van Bergen. De eerste afspraak was een intake en kennismaking. Ik mocht gelijk aan de bak en ik zal heel eerlijk zijn, na 5 minuten was mijn eerste gedachte niet ‘joehoe joepie en eitje dit’. ‘Waar ben ik in vredesnaam aan begonnen…..!’ komt eerder…… Maar de klik was er wel gelijk en ik werd zowaar begrepen! Helemaal toen Danny mij vertelde dat hij zelf ook niet de voorkeur geeft aan eindeloos cardio: HALLELUJA!

Uiteraard komt cardio wel in mijn trainingen voor, maar de combinatie met krachttraining en kickboksen vind ik geweldig!! Geen les hetzelfde!

Keerpunt
In de afgelopen maanden is mijn leven volledig op z’n kop gezet! Maar met alleen positieve resultaten tot gevolg. Ja, het was (en is nog steeds) ontzettend zwaar, maar ook ontzettend leuk. Aangezien Danny zelf topsporter is en alle nodige kennis en ervaring bezit, geeft dat veel vertrouwen. De momenten dat ik namelijk echt dacht ‘zoek het nu maar uit en ga zelf maar aan de gewichten hangen’ wist Danny mij zodanig te motiveren dat ik toch niet opgaf. Want even een versnelling lager is niet erg, opgeven wel!

Begeleiding voeding
Ook mijn eetpatroon is drastisch veranderd, want ook daar word ik volledig in begeleid. Ik leefde op energiedrinks en noodlesoepen. Dat is nu wel anders en ik ben er super blij mee! De tijd er voor nemen en daadwerkelijk ‘zoveel’ op een dag eten was wennen, maar dankzij de onuitputtelijke steun van Danny heb ik wel doorgezet en houd ik t nu vol.

De resultaten
Mijn resultaten? Nou… kijk maar naar de foto! Hoewel het misschien doet denken aan die foute, nagesynchroniseerde tv reclames, het is toch echt waar! In 8 maanden tijd, 3x per week flink trainen, heb ik nu conditie, eet ik gezond, heb ik geen lichamelijke klachten meer, ben ik energieker, positiever en voel ik me goed. Ik heb het gevoel dat ik de controle weer in eigen handen heb. Daarnaast ben ik ruim 30 kilo aan lichaamsgewicht kwijtgeraakt, met als doel deze nooit, maar dan ook nooit meer terug te vinden!!

Toekomst
Ik ben er nog niet, maar ga dit zeker volhouden! Voor mij is Danny echt een enorme steun en motivator, want zonder hem had ik deze resultaten niet geboekt. Daarnaast is de verslaving ook wel een beetje toegeslagen en vind ik het nu heerlijk om een uurtje gewoon even helemaal ‘los te gaan’, vaak gepaard met een flinke dosis humor.