Wat onze cliënten over
Mount Reachmore zeggen

Ik ben al enige jaren een actieve sporter. Minimaal 5 x per week naar de sportschool om te fitnessen  waarvan 2 x per week personal training. Echter de motivatie begon wat af te nemen. Ik wilde meer uit mijn lijf halen; lichamelijk en mentaal. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging.

Om mij verder persoonlijk te ontwikkelen is het nodig om nu en dan uit de comfortzone te stappen. Ik wilde gaan kickboksen, mezelf weerbaarder maken en mijn conditie verbeteren. Ik kwam in contact met Danny van Bergen. Na  een prettig intake gesprek waarin we mijn doelen hadden besproken zijn we 4 maanden geleden aan de slag gegaan. De trainingen zijn conditioneel zwaar en om de kickboks-technieken goed onder de knie te krijgen is nog niet zo eenvoudig maar het gaat mij steeds beter af.

Danny is sociaal, vriendelijk, fanatiek en vooral deskundig. De ene keer is hij een sportmaatje en dan weer bijna een drill sergeant die mij dan net die extra stimulans geeft om nog meer uit de training te halen. Danny voelt dit erg goed aan en daarom is het erg fijn hem als personal trainer te hebben. Ik heb nu 3 x per week personal training en ik verheug mij altijd op de lessen. Ik ben weer een gemotiveerde sporter met een realistisch doel. Een aanrader dus!

 

* De resultaten kunnen per persoon verschillen. Wij kunnen niet garanderen dat door onze methode iedereen dit resultaat behaalt.