Mount Reachmore Team

“Het team dat  zorgt dat jij op een verantwoorde en gezonde manier jouw doelen behaalt”

Met als hoofdcoach Danny van Bergen

Ik ben jouw coach als het gaat om een gezond en gelukkig leven. Ik ben al jaren personal trainer, professioneel MMA vechter en heb verschillende opleidingen gedaan in de sport en gezondheidsbranche. Daarnaast probeer ik mijzelf altijd te ontwikkelen, mijn kennis te vergroten en het beste voor mijn klanten te bieden.

Na bijna 10 jaar personal trainer te zijn geweest ben ik meer uitgegroeid tot coach en vind het steeds leuker om mensen niet alleen te trainen, maar ook te coachen naar een gezonde levensstijl die je de rest van je leven kan vasthouden. Dit noem ik een duurzame levensstijl.

Tegenwoordig willen veel mensen uit de dieet en fitnessindustrie allerlei producten en diëten (die toch niet werken) aanbieden om te verkopen en winst te maken. Iedereen wil tegenwoordig lijken op fitnessmodellen terwijl zij geen idee hebben hoeveel die daarvoor moeten doen en laten. Ik wil met Mount Reachmore een hele andere gedachte de wereld inbrengen waarbij iedereen gewoon trots is op hoe die is, niet per se een sixpack hoeft te hebben of eruit wil zien als een model maar wel wil werken aan een goede gezondheid.

Om mijn klanten de beste omgeving te bieden voor een gezond en gelukkig leven heb ik met Mount Reachmore een team gecreëerd die ervoor zorgt dat ik steeds meer mensen kan gaan begeleiden.

Het team van specialisten die ik heb samengesteld bestaat uit:

  • Coaches – Deze helpen je na te denken over waar je precies naartoe wilt en hoe je dit stap per stap kan bereiken
  • Personal Trainers – Die je helpen en motiveren bij het sporten en het uiterste uit je proberen te halen
  • Voedingsdeskundige – Die je helpt en inspireert tot een gezond voedingspatroon
  • Fysiotherapeut – Als je een blessure hebt en voelt opkomen kan je meteen om advies vragen of behandeld worden
  • Psycholoog – Als de coach merkt dat je jouw doelen niet haalt om een specifieke reden kan hij je doorsturen en een specifieker behandelplan opstellen
  • Medische staf – Die houdt je gezondheid in de gaten, bekijkt je bloeddruk en eventueel andere testen die nodig zijn

Samen met dit team ben ik het beste in staat om mijn visie over te brengen op mijn klanten en zoveel mogelijk mensen te helpen en te inspireren naar een gezond en gelukkig leven.

Sluit jij je aan bij dit team?

Vriendelijke groet,
Danny van Bergen

 

 

 

Vraag nu een intake gesprek aan met een van onze trainers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je krijgt een intake met een van onze trainers om te zien welke trainingsvorm het best bij je past en welke resultaten je mag verwachten.

Testimonials

Danny is sociaal, vriendelijk, fanatiek en vooral deskundig. De ene keer is hij een sportmaatje en dan weer bijna een drill sergeant die mij dan net die extra stimulans geeft om nog meer uit de training te halen.

Bert Venema, personal training kickboksen Lees de hele testimonial

Over Mount Reachmore Team

Danny van Bergen is jouw coach als het gaat om een gezond en gelukkig leven. Danny is al jaren personal trainer, professioneel MMA vechter en heeft verschillende opleidingen gedaan in de sport en gezondheidsbranche. Daarnaast probeert hij zichzelf altijd te ontwikkelen, zijn kennis te vergroten en het beste voor zijn klanten te bieden........

Lees verder