Sporten

Personal Training

Mount Reachmore heeft een ruim aanbod van verschillende sporten die je kunt doen om jouw doelstellingen te bereiken. Voor elke sport hebben wij een professional die precies weet hoe hij of zij het beste uit jou kan halen.

Kijk snel in het keuzemenu welke sport  jou het meest aanspreekt.

Bereik meer met personal training!

 

*De resultaten kunnen per persoon verschillen. Daarnaast kunnen wij niet verzekeren dat jij met onze methode het resultaat behaalt dat jij wilt.

 

Mount Reachmore
Personal Training!

Mount Reachmore biedt Training, Voeding en Coaching. Bespreek nu snel met 1 van onze coaches hoe jouw klim eruit zal zien. De eerste stap is in elk geval nu contact met ons op te nemen.

Neem contact op 06-39432859

Testimonials

Ik ben nu bijna een jaar bij Danny aan het trainen en ben inmiddels 26 kilo afgevallen. Ik voel me top en train nog steeds met plezier..........

Samantha de Klonia, Deelnemer aan de MyMountain 10KG afvallen Lees de hele testimonial

Over Danny van Bergen

Danny van Bergen is oprichter van Mount Reachmore en een personal trainer met veel ervaring. Hij is een professionele MMA-vechter, waarbij hij jarenlang wedstrijden heeft gedraaid op wereldniveau. Hij heeft zijn gevechtskunsten mogen vertonen in landen als Amerika, Brazilië, Rusland en Azië. Dit bij organisaties als M1 Global.....

Lees verder