Sonja Bakker gaat er weer voor. Wie doet er ook mee?

13 mrt ‘17
categorie:

Sonja Bakker gaat er weer voor. Wie doet er ook mee?

Ja het is weer tijd.. de zomer komt eraan en we willen weer strak in het lijf zover dat mogelijk is 😜.

Maar vooral weer goed voelen.

2,5 jaar geleden had ik mijn doel behaald 56 kg afgevallen ..

maar eigenlijk was ik nog niet trots, want ik was nog niet voor ogen wat ik wilde zijn, maar uiteraard is dat totaal niet haalbaar want dan had ik 20 jaar jonger moeten zijn, dus helaas Haha

Tot een vriend tegen mij Son je bent niet eens trots op wat je behaalt hebt, wees eens trots .. voor mij is 10 kg al een hel .. ( terwijl hij een topsporter is )

En ondanks er nu 10 kg eraan zit, wat ik uiteraard vreselijk vind ben ik nog steeds trots op de 46 kg die er af is ..

Maar het is weer tijd voor controle in mijn leven, back to the basic !!

Ik zat ff bij mount Reachmore in de dal maar ben nu weer van plan om de berg te gaan beklimmen 💪🏾

Geen emotie eten meer ( dat blijf ik natuurlijk ), gewoon 3 x in de sporten, verstandig eten, geen dieet, je levensstyle moet veranderen, die van mij was weer ff terug gevallen in feestjes, drankjes, lekkere dingen, etc ..

maar we gaan nu weer zomer proef worden ..

wie doet er nog meer mee !!!

Vraag nu een intake gesprek aan met een van onze trainers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je krijgt een intake met een van onze trainers om te zien welke trainingsvorm het best bij je past en welke resultaten je mag verwachten.

Testimonials

Pfff.. het kost me nog steeds wel moeite om deze foto’s te zien, maar gelukkig kan ik nu wel met trots zeggen dat die tijd voorbij is!

Te dik, conditieloos, overwerkt, gestrest en de weg toch wel een beetje kwijt, voornamelijk mijzelf door tig duizend redenen, kwam ik tot de conclusie dat ik echt wat moest gaan ondernemen en wel direct............

Laura Kerkhoff, 30KG verloren door personal training Lees de hele testimonial

Over ons

Wij willen mensen coachen, trainen en inspireren om hun doel te bereiken. Bereik de top van die berg. Wij hebben verschillende programma’s en bieden een leuke combinatie tussen krachttraining en vechtsporten.

Met de juiste mindset en begeleiding komen we er wel. Als jij komt opdagen, zorgen wij voor de rest. Toepassing van kennis in een sfeer waarin jij je op je gemak voelt. Dat is een mooi startpunt. Klaar voor vertrek? Bel 06-39432859

Lees verder