Danny van Bergen

Danny van Bergen is oprichter van Mount Reachmore en een personal trainer met veel ervaring. Hij is een professionele MMA-vechter, waarbij hij jarenlang wedstrijden heeft gedraaid op wereldniveau. Hij heeft zijn gevechtskunsten mogen vertonen in landen als Amerika, Brazilië, Rusland en Azië. Dit bij organisaties als ONE FC, M1 Global, KSW en Cagewars.

Danny van Bergen heeft een ruime ervaring in het kickboksen, worstelen en heeft een bruine band Brazilian Jiu Jitsu. Naast deze praktijkervaring heeft hij verschillende opleidingen gedaan zoals de opleiding Sport, Management en Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam.

Met deze ervaring heeft Danny van Bergen vele mensen gemotiveerd het uiterste uit zichzelf te halen en hun doelen te bereiken.

Opleidingen:

  • Sport, Management en Ondernemen, Hogeschool van Amsterdam
  • Sport en bewegingscoördinator, ROC van Amsterdam
  • Docent weerbaarheid en agressieregulatie, Koninklijke Nederlands Kracht Federatie (KNKF)
  • Leraar A Mixed Martial Arts, KNKF
  • Leraar A Kickboksen, KNKF
  • Certified Fitness Trainer, KNKF

Ervaringen:

  • Professionele MMA Vechter, gevochten bij organisaties als ONE FC, KSW en meer….
  • Personal Trainer sinds 2007

Bekijk hier een filmpje van Danny van Bergen in zijn wedstrijdperiode:

 

* Danny van Bergen is beschikbaar in de categorieën Health, Performance, Business en Kids. 

Mount Reachmore
Personal Training!

Mount Reachmore biedt Training, Voeding en Coaching. Bespreek nu snel met 1 van onze coaches hoe jouw klim eruit zal zien. De eerste stap is in elk geval nu contact met ons op te nemen.

Neem contact op 06-39432859

Testimonials

Pfff.. het kost me nog steeds wel moeite om deze foto’s te zien, maar gelukkig kan ik nu wel met trots zeggen dat die tijd voorbij is!

Te dik, conditieloos, overwerkt, gestrest en de weg toch wel een beetje kwijt, voornamelijk mijzelf door tig duizend redenen, kwam ik tot de conclusie dat ik echt wat moest gaan ondernemen en wel direct............

Laura Kerkhoff, 30KG verloren door personal training Lees de hele testimonial

Over Danny van Bergen

Danny van Bergen is oprichter van Mount Reachmore en een personal trainer met veel ervaring. Hij is een professionele MMA-vechter, waarbij hij jarenlang wedstrijden heeft gedraaid op wereldniveau. Hij heeft zijn gevechtskunsten mogen vertonen in landen als Amerika, Brazilië, Rusland en Azië. Dit bij organisaties als M1 Global.....

Lees verder