Mount Reachmore, afvallen in Zaanstad

9 dec ‘16
categorie:

Mount Reachmore, voor de meest effectieve manier van afvallen in Zaanstad

In de periode naar de jaarwisseling toe maken veel mensen goede voornemens voor het komende jaar.

De een wil stoppen met roken, de ander gaat minder drinken, er wordt gekozen om gezonder te leven, meer te bewegen en veel mensen kiezen ervoor om in januari te gaan afvallen.

De kilo’s die er tijdens de feestdagen (maar stiekem ook daarvoor) zo snel zijn bijgekomen moeten het liefst er met dezelfde snelheid er weer af.

Weet jij hoe je dat gaat aanpakken?

Veel mensen kiezen ervoor om zelf aan de slag te gaan met een soort van creatief in elkaar gedraaide mix van het bovenstaande: minder genotmiddelen en meer beweging. De fiets wordt gepakt naar het werk, fastfood wordt laten staan en de sportschool wordt frequenter bezocht.

Hoe goed de ideeën ook zijn, in de praktijk komt er vaak niets van terecht.

Na een veelbelovend en fanatiek begin komt de klad erin.   

 

Welke voornemens van de vorige jaarwisseling heb jij volledig kunnen volbrengen?

Natuurlijk zijn er diverse mensen daadwerkelijk flink afgevallen maar de bekende uitzonderingen bevestigen de regel. We zijn te gevoelig voor de impulsen die de zelfdiscipline ondermijnen. De bekende stok achter de deur wordt vaak gemist.

Wat is jouw plan voor het komend jaar?

Als je hetzelfde doet, krijg je hetzelfde resultaat.

 

Het is tijd voor verandering!

Mount Reachmore helpt jou met deze verandering voor iedereen in Zaanstad die wil afvallen.

Het MyMountain programma heeft de doelstelling om 10 kilo af te vallen in drie maanden. Naast dit programma heeft Mount Reachmore de mogelijkheden om een effectief persoonlijk programma samen te stellen. In zo’n doelgericht maatwerk traject sta je onder begeleiding van een personal trainer die jou helpt om jouw doelstellingen nu wél te realiseren en in veel gevallen zelfs te overtreffen.

Kom naar onze sportschool in Zaanstad om af te vallen onder begeleiding van een personal trainer.

De ervaren personal trainers weten precies hoe zo’n traject eruit ziet.

Ze helpen je om je te beheersen in het fanatieke begin, ze helpen je door de trajectdip die vaak ergens voorkomt in het traject, tot en met de laatste loodjes om door te zetten naar je gewenste doel. Deze trainers weten precies wat je gaat meemaken en kunnen hier vakkundig op inspelen.

 

Je zult achteraf zeker blij zijn dat je voor dit traject hebt gekozen.

Vind je het prettiger om dit samen te doen?

Natuurlijk kan dat bij Mount Reachmore. Je kunt deze uitdaging alleen aangaan, maar ook gezamenlijk met bekenden. Er zijn veel mogelijkheden bij Mount Reachmore.

De trainingen zullen afwisselend zijn, bestaande uit een leuke mix van kracht- en cardio oefeningen. Daarnaast zul je ook adviezen krijgen over jouw voedingspatroon.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken stap je niet “het Spartaanse Leven” in als je met dit traject begint. Je zult dit traject zeker niet ervaren als dwingende arbeid.

Je zult zelfs plezier beleven aan het traject, voldoening kunnen halen uit de resultaten en je veel beter voelen als je dit traject succesvol afgesloten hebt!

Het overgrote merendeel van de mensen die het traject doorlopen hebben, vonden het jammer dat het traject ten einde kwam en zijn nu nog steeds trouwe bezoekers van onze uitgebreide trainingsfaciliteiten.

Je bent van harte welkom op onze sportschool aan de Skoon 21 in Oostzaan en beklim de berg. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website.

Wij hebben de route al voor je uitgestippeld en helpen je met de beklimming!  

 

Danny van Bergen

Oprichter Mount Reachmore

Vraag nu een intake gesprek aan met een van onze trainers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je krijgt een intake met een van onze trainers om te zien welke trainingsvorm het best bij je past en welke resultaten je mag verwachten.

Testimonials

Danny is sociaal, vriendelijk, fanatiek en vooral deskundig. De ene keer is hij een sportmaatje en dan weer bijna een drill sergeant die mij dan net die extra stimulans geeft om nog meer uit de training te halen.

Bert Venema, personal training kickboksen Lees de hele testimonial

Over ons

Wij willen mensen coachen, trainen en inspireren om hun doel te bereiken. Bereik de top van die berg. Wij hebben verschillende programma’s en bieden een leuke combinatie tussen krachttraining en vechtsporten.

Met de juiste mindset en begeleiding komen we er wel. Als jij komt opdagen, zorgen wij voor de rest. Toepassing van kennis in een sfeer waarin jij je op je gemak voelt. Dat is een mooi startpunt. Klaar voor vertrek? Bel 06-39432859

Lees verder